Nu åbner vi dørene!


Ellested Krisecenter åbner dørene den 1. juni, og vi er parate til at byde dig og dine eventuelle børn velkommen her hos os.
Det er en stor glæde for os at kunne fortælle, at både personalesammensætning og vores fysiske rammer nu er kommet helt på plads. Vi er stolte over at kunne præsentere vores højtfaglige personale for dig, at kunne give dig et af vores skønne værelser og at have mulighed for at tilbyde dine eventuelle børn masser af leg i vores idrætssal. Huset emmer af ro, tryghed og masser af omsorg og støtte til at finde kursen igen. Så tøv endelig ikke med at ringe og få en snak. Vores personale er klar ved telefonen og vil gribe dig, lige meget hvilken situation du befinder dig i.

Covid-19 har spændt lidt ben for at vi kunne åbne, så vi har brugt ventetiden på at dygtiggøre os endnu mere for at være helt parate til at agere højt fagligt og professionelt fra det øjeblik, du træder ind over vores dørtrin. Så kære kvinde! Vi glæder os til at lære dig og dine eventuelle børn at kende. Vi lover dig, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at vi i samarbejde med dig kan genfinde vejen til din indre ro.