Bliv frivillig

BLIV FRIVILLIG

Hos Ellested Kvindekrisecenter søger vi frivillige fordelt i en række forskellige grupper med funktioner, der knytter sig til Ellested Kvindekrisecenters aktiviteter.

Fx ønsker vi dag- og aftenvagter, juridiske rådgivere, receptionister, aktivitets- og eventmagere, havearbejdere, der vedligeholder havearealet, frivillige, der arrangerer sociale aktiviteter, og oplægsholdere.

Som frivillig hos Ellested Kvindekrisecenter bliver du en del af et levende hus og et spændende samarbejde i et fagligt fællesskab, hvor vi igennem anerkendelse og åben dialog arbejder med at styrke kvinder, børn og hinanden.

Du bliver oplært af erfarne frivillige, som giver dig en introduktion til, hvordan vold i nære relationer påvirker individ og samfund. Derudover får du en grundig introduktion til Ellested Kvindekrisecenters arbejde.

I de tilfælde, hvor det er relevant, er der løbende mulighed for socialfaglig sparring på konkrete rådgivninger fra en af vores faste medarbejdere.

Du bliver et vigtigt bidrag for at stoppe vold mod kvinder, og du får medansvar og medbestemmelse for det frivillige arbejde og for Ellested Kvindekrisecenters aktiviteter – derved styrker og udvikler du dine kompetencer, så du kan forlade Ellested Kvindekrisecenter stærkere, end da du ankom til stedet.

ring til os på tlf: +45 51 15 65 66

Vi har telefonen åbent døgnet rundt.

DET HAR VI AF FORVENTNINGER TIL DIG SOM FRIVILLIG

Vi er et stort hus, og som frivillig er det selvfølgelig vigtigt, at du udviser respekt for andre mennesker, uanset religion, kultur, nationalitet, etnicitet eller politisk holdning.

Vi forventer, at du har evne til at bevare overblikket og er nærværende og engageret i de mennesker og opgaver, som du møder i dit frivillige arbejde.

Derudover forventer vi, at du tager ansvar for, at dine handlinger er i overensstemmelse med vores værdigrundlag og visioner.

De frivillige grupper holder møde ca. en gang om måneden – nogen knap så ofte- og der er supervision flere gange om året. Begge dele forventer vi, at du som frivillig deltager i.

Vi forventer også, at du deltager i to årlige fællesarrangementer; 8. marts, som er Kvindernes Internationale Kampdag, og 1. august, som er Ellested Kvindekrisecenters fødselsdag.

Som frivillig har du tavshedspligt. Dvs., at du ikke må videregive fortrolige og personlige oplysninger om de kvinder og børn, der modtager rådgivning eller er indlogeret hos os. Det er ikke tilladt at omgås privat med de kvinder og børn, der bor her eller indgår i Ellested Kvindekrisecenters efterværn.

Du skal kunne fremvise en blank børneattest.

Kunne du tænke dig at komme med på holdet og blive frivillig hos Ellested kvindekrisecenter?

Vi rekrutterer løbende – kontakt os derfor på tlf.: 51 15 65 66.

ring til os på tlf: +45 51 15 65 66

Vi har telefonen åbent døgnet rundt.